H Honda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του CR-V concept, που αποτελεί τον προπομπό της τέταρτης γενιάς του ομώνυμου και ιδιαίτερα δημοφιλούς μοντέλου της. Όπως αναφέρεται στο 4troxoi.gr, το νέο CR-V παραγωγής θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στα τέλη του 2011, ενώ στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα έρθει το φθινόπωρο του 2012.
 
Όπως φαίνεται στην εικόνα, παρά τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και τα περισσότερο δυναμικά του χαρακτηριστικά, το νέο CR-V διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική ταυτότητα του προκατόχου του.
 
Σχετικά με τους κινητήρες που θα το συνοδεύουν δεν γνωστοποιήθηκε ακόμη κάτι συγκεκριμένο, πέραν του ότι θα είναι περισσότερο φιλικοί με το περιβάλλον και θα εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με το παρελθόν.
 
Tο CR-V είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα SUVs, με εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες στην Ευρώπη, στην Ασία, στη Νότιο Αμερική, στη Βόρειο Αμερική και στην Αφρική.
 
Tο Honda CR-V Concept θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο «Orange County International Auto Show» της πολιτείας της California, το Σεπτέμβριο του 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook