Ενωμένες προχωράνε πλέον όλες οι πλευρές (Πλατανιάς, ΑΟΧ, Κισσαμικός και Δήμος Χανίων) αναφορικά με το ζήτημα του γηπέδου Περιβολίων και τη σωστή χρήση από τις τρεις ομάδες.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού στη συνάντηση των τριών διοικητικών ηγετών των ΠΑΕ, Μαθιουλάκη, Ροκάκη, Μελά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκλάκη και την προϊστάμενη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δημου Χανίων Λίνα Ψούνη αποφασίστηκε όλες οι πλευρές να προχωρήσουν ενωμένες και μέσα από συνεργασία να υπάρξει η σωστή χρήση του γηπέδου Περιβολίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) στον Δήμο Χανίων υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών των τριών ΠΑΕ των Χανίων με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Κουκλάκη και την Προϊστάμενη του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων Λίνα Ψούνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης εκπροσώπησε την ομάδα μας στη συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη σωστή χρήση του γηπέδου Περιβολίων σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια από Πλατανιά, ΑΟ Χανιά και Κισσαμικό. Μέσα σε κλίμα συναίνεσης οι τρεις ΠΑΕ συμφώνησαν για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα ώστε να υπάρξει η σωστή χρήση του γηπέδου και όπως τονίστηκε οι αντιδράσεις ορισμένων μεμονωμένων μετά τη μη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού ΑΟΧ-Κισσαμικός στα Περιβόλια, λόγω της συντήρησης του γηπέδου, αποτελούν παρελθόν.

Ενωμένες πλέον όλες οι πλευρές προχωράνε σε μία συνεργασία από την οποία ωφελημένο θα είναι το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησε ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης και την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook