Ο Αντώνης Μπουρσέλης μίλησε για τον τραυματισμό που τον άφησε πίσω και τόνισε ότι θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. «Η σκέψη μας δεν είναι άλλη πέρα από την άνοδο» είπε μεταξύ άλλων.

«Νιώθω καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι με άφησε λίγο πίσω αυτός ο τραυματισμός, όμως σ’ αυτό το κομμάτι για μένα είναι θετικό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Μέχρι την έναρξη θα είμαι έτοιμος. Σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας ένιωθα καλά και, παρόλο που συνέβη αυτό, δεν το αντιμετώπισα με απογοήτευση. Θα είμαι δυνατός για τα επίσημα παιχνίδια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ» είπε αρχικά ο Αντώνης Μπουρσέλης στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Για την πορεία της προετοιμασίας και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας πρόσθεσε: «Όλοι δουλέψαμε πολύ καλά με την καθοδήγηση του προπονητή και των συνεργατών του. Θεωρώ ότι στα περισσότερα φιλικά είχαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ειδικά με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που και αυτές προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, είναι πιο εύκολο να δείξεις πράγματα στο γήπεδο, τόσο ομαδικά, αλλά και ατομικά».

Κλείνοντας, ο Μπουρσέλης αναφέρθηκε στο επικείμενο πρωτάθλημα της Football League: «Εκτιμώ ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές καλές ομάδες. Είμαστε ένα από τα φαβορί και αυτό έχει να κάνει με την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας. Η σκέψη μας δεν μπορεί να είναι άλλη πέρα από την άνοδο».