Προβλήματα… τέλος για τον Γιώργο Παράσχο εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (24/09, 16:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Ο μόνος παίκτης που αντιμετώπιζε προβλήματα, ο Βιτάλι Πριντέτα, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (24/9, 16:00) στους “Ζωσιμάδες”.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, ο Πλατανιάς επιδιώκει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.

Στη σημερινή προπόνηση το βάρος από τον τεχνικό της ομάδας μας, Γιώργο Παράσχο, έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Πριντέτα ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Η προετοιμασία για το μεθαυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (23/9) με το ραντεβού στο Μάλεμε να είναι προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί. Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την πόλη των Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook