Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus ήρθαν στη Vodafone και έχεις πολλούς λόγους να τα αποκτήσεις από τη Vodafone!

Από σήμερα, στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone. 

Μόνο στη Vodafone, με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus έως τις 30/11, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα και αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace. Η μοναδική αυτή υπηρεσία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση του iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσα σε 24 ώρες σε περίπτωση κλοπής,  σπασίματος, επαφής με άμμο ή νερό και αυξομείωσης τάσης ρεύματος. 

Επιπλέον με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus η Vodafone προσφέρει:

•    -20% σε όλες τις θήκες και σε όλα τα tempered glass έως τις 30/11
•    Δυνατότητα απόκτησης του νέου iPhone 7 από 22,75€ / μήνα με 36 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας 

Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus διαθέτουν μοναδικό σύστημα κάμερας, ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη, στερεοφωνικά ηχεία, τον πιο δυνατό επεξεργαστή σε smartphone Αpple A10 Fusion και μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδόσεις, 32GB, 128GB και 256GB σε ασημί, χρυσό, ροζ-χρυσό και ματ μαύρο, και σε δύο εκδόσεις 128GB και 256GB σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ διαθέτουν το iOS 10, το πιο σταθερό και εξελιγμένο λειτουργικό. 

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι διαθέσιμα σε προτεινόμενη τιμή από 819€ και 969€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone7 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook