Να δουν τον φιλικό αγώνα με τον Κισσαμικό ως ματς πρωταθλήματος ζήτησε ο Αντώνης Δρακόπουλος από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά κατά την ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος, ενώ ο Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός και ο Παντελής Θεολόγου ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

Πολλές απαιτήσεις έχει ο Αντώνης Δρακόπουλος από τους ποδοσφαιριστές του, στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Κισσαμικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 18:00 στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, μίλησε αρκετά στους παίκτες του γι’ αυτό το ματς και τους ζήτησε να το αντιμετωπίσουν σαν να είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος λόγω του προβλήματος στο πόδι, ο τραυματίας Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός, όπως και Παντελής Θεολόγου τελικά, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook