Το θετικό σερί του στη Super League συνέχισε στους “Ζωσιμάδες” ο Πλατανιάς, που είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη για το “διπλό”, αλλά έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός και ουσιαστικά η καλύτερη στιγμή ήταν στο 43’ για τον Πλατανιά με τον Περιστερίδη να αρνείται το γκολ στον Μανούσο.

Πιο κοντά στο γκολ ήρθε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς που είχε σπουδαία ευκαιρία στο 55’ με τον Γιακουμάκη. Στη συνέχεια όμως χρειάστηκε η επέμβαση του Σωτηρίου στο 62’ σε κεφαλιά του Ναδάλες και η απομάκρυνση στη γραμμή του Βάντερσον σε κεφαλιά του Σκόνδρα στο 63’ για να διατηρήσει η χανιώτικη ομάδα απαραβίαστη την εστία της. Στο 90+2’ ο Γιακουμάκης είχε σπουδαία φάση με τον Γιακουμάκη που από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω της 2ης κίτρινης του Λίλα στο 89’.

Οι φάσεις του αγώνα

3’ Μπαλιά του Ζάιρο στον Μαμπουλού που πλάσαρε τον Σωτηρίου που απέκρουσε και από τα πόδια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα η μπάλα κατέληξε άουτ.
14’ Ωραία ομαδική προσπάθεια του Πλατανιά, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μανούσο, που έκανε το ξαφνικό σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Περιστερίδη.
43’ Κόρνερ του Μενδρινού κεφαλιά του Μανούσου ο Περιστερίδης αποκρούει.
51’ Σέντρα του Μενδρινού κεφαλιά του Μανούσου άουτ.
55’ Πάσα του Αποστολόπουλου στον Γιακουμάκη που από κοντά πλασάρει και η μπάλα κοντράρει στον Μπέριο και καταλήγει κόρνερ.
62’ Σέντρα του Κούτρη κεφαλιά του Ναδάλες και εντυπωσιακή απόκρουση του Σωτηρίου.
63’ Κόρνερ του Κοζορώνη κεφαλιά του Σκόνδρα ο Βάντερσον απομακρύνει στη γραμμή και στη συνέχεια το σουτ Ζάιρο καταλήγει άουτ.
90+2’ Κόρνερ του Γουνδουλάκη κεφαλιά του Γκνιάτιτς ο Γιακουμάκης από κοντά πλασάρει ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος-Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (25’), Μπουκουβάλας (75’), Λίλα (89’)
Κόκκινη κάρτα: Λίλα (89’)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης, Ζάιρο (75’ Βιντάλ), Κούτρης (70’ Δώνης), Μαμπουλού, Κόντε (83’ Φερφελής).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83’ Γουνδουλάκης) , Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (66’ Στάθης), Μενδρινός (90+1’ Ντιλαβέρ), Μανούσος, Γιακουμάκης.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook