Η Δόξα Δράμας χρησιμοποίησε σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ παράνομα στο μεταξύ τους αγώνα τους Τρελλόπουλο και Κουμπρόγλου καθώς αυτοί το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας αλλά είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στον Φωκικό και κατά συνέπεια από την στιγμή που δόθηκε παράταση στην αγωνιστική περίοδο μέχρι και την 1η Αυγούστου από την FIFA δεν μπορούσαν να λάβουν μέρος σε αγώνες της Δόξας Δράμας μέχρι και την συγκεκριμένη ημερομηνία. 
Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει ένταση στην ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ για παράνομη συμμετοχή αυτών των δύο παικτών και αν την κερδίσει θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και κατά συνέπεια τους τρεις βαθμούς της νίκης , ενώ παράλληλα η Δόξα Δράμας κινδυνεύει και με αφαίρεση ενός βαθμού στη συνέχεια της διαδικασίας των πλέϊ οφ. 
Αν ο ΟΦΗ πάρει το ματς στα χαρτιά με την Δόξα Δράμας τότε θα φτάσει τους 10 βαθμούς χωρίς να υπολογίζεται το σημερινό ματς με τον Διαγόρα και πλέον θα είναι με το 1,5 πόδι στην Σούπερ Λίγκα . 

Δεν επιστρέφουν Αγρίτης και Βλόνταρτισκ 

Στο μεταξύ η Κέρκυρα απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΟΦΗ να δώσει άδεια στον Αγρίτη για να βοηθήσει την κρητική ομάδα στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέϊ οφ , ενώ και η επιστροφή του Βλόνταρτσικ από την Πολωνία δεν κατέστη δυνατή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook