Η βελτίωση του Α.Ο. Χανιά και στο επιθετικό κομμάτι ικανοποίησε αρκετά τον Αντώνη Δρακόπουλο, που εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή για το φιλικό με τον Κισσαμικό:

«Είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Σίγουρα είχαμε δυναμισμό, είχαμε πάθος και νομίζω ότι είχαμε και τις ευκαιρίες. Πέραν λοιπόν του ότι παίξαμε δυνατά και ότι ήμασταν ψυχωμένοι δημιουργήσαμε και στο επιθετικό κομμάτι 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο τετ-α-τετ με τον Λύρα, όπου μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ, κάτι που δεν το είδαμε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, που είχαμε κάνει στη Μοναχή Ελιά με τον Κισσαμικό. Έτσι σιγά-σιγά βλέπουμε ότι η ομάδα αρχίζει να δημιουργεί και στον επιθετικό τομέα και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα»

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, όποτε ξεκινήσει, εμείς δουλεύουμε με έναν στόχο. Θεωρώ ότι φιλικό με φιλικό και προπόνηση με προπόνηση βελτιώνεται η ομάδα. Από εκεί και πέρα μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αρχίσουμε και με τα παιχνίδια να βρίσκουμε ρυθμό. Θεωρώ ότι θα είμαστε σε ένα πολύ καλό και ικανοποιητικό σημείο ξεκινώντας το πρωτάθλημα της Football League».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook