Απογοήτευση αλλά και ηρεμία επικρατεί στον ΑΟ Χανιά μετά την ήττα από τη Κόρινθο. Αυτό κυρίως που στεναχώρησε περισσότερο διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες ήταν ο τρόπος που ήρθε η ήττα καθώς ο ΑΟΧ έγινε η πρώτη ομάδα τη φετινή χρονιά στη κατηγορία, που χάνει ματς στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Όπως όμως δηλώνει ο Γιώργος Προμπονάς στο flashnews.gr: «Επικρατεί απογοήτευση γιατί χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στο ματς με τη Κόρινθο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά καθώς η συνέχεια είναι πολύ απαιτητική. Ακολουθεί ένα δύσκολο μετά με τη Παναχαϊκή και εκεί πρέπει να στρέψουμε η προσοχή μας…»

Ο ΑΟΧ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πάτρας, τη Τρίτη με προπόνηση στη Μ.Ελιά, στην οποία δεν συμμετείχαν οι Βασαδάκης, Σεληνιωτάκης και Βουρβαχάκης. Οι δυο πρώτοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν τη Κυριακή, αφού ο μεν πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο Σεληνιωτάκης πέρα από το διάστρεμμα που έχει υποστεί είναι και τιμωρημένος. Ο Βουρβαχάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα είναι στην αποστολή. Επίσης ο Προμπονάς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τη Παναχαϊκή ούτε τον Ραπτάκη ο οποίος στο ματς με τη Κόρινθο αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα.

Τη Τετάρτη πιθανότατα ο ΑΟΧ θα δώσει φιλικό με τον ΔΑΟΧ.

Στο μεταξύ τις επόμενες μέρες η διοίκηση του ΑΟΧ θα αποστείλει έγγραφο στη νέα δημοτική αρχή της πόλης των Χανίων ζητώντας την παρουσία των δημοτικών συμβούλων στο Δ.Σ. της ΠΑΕ όπως είχε αποφασιστεί στη Γ.Σ. του Νοεμβρίου.