Προσπαθήστε να μην αφήνετε το φαγητό σε θερμοκρασία δωματίου αν δεν έχετε σκοπό να το καταναλώσετε άμεσα γιατί η πιθανότητα πολλαπλασιασμού των μικροβίων είναι μεγάλη.

 Η διατήρηση του φαγητού στο ψυγείο καθυστερεί την ανάπτυξη των μικροβίων όμως δεν τα καταστρέφει. Η θέρμανση του φαγητού λίγο πριν την κατανάλωση παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς όμως να εξασφαλίζει απόλυτη προστασία.

Παγωμένου Ελευθερία 
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Βιογραφικό σημείωμα