Προσπαθήστε να μην αφήνετε το φαγητό σε θερμοκρασία δωματίου αν δεν έχετε σκοπό να το καταναλώσετε άμεσα γιατί η πιθανότητα πολλαπλασιασμού των μικροβίων είναι μεγάλη.
Η διατήρηση του φαγητού στο ψυγείο καθυστερεί την ανάπτυξη των μικροβίων όμως δεν τα καταστρέφει. Η θέρμανση του φαγητού λίγο πριν την κατανάλωση παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς όμως να εξασφαλίζει απόλυτη προστασία.
Παγωμένου Ελευθερία
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Βιογραφικό σημείωμα