Πέρσι η Σαμπντόρια είχε “τσεκάρει” την περίπτωσή του και τη φετινή περίοδο η Λάτσιο επενδύει στο ταλέντο του και τον απέκτησε με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τον Άρη!

Ο λόγος για τον 17χρονο αμυντικό Νίκο Μπαξεβάνο, που είναι γιος του προπονητή του Κισσαμικού και άνοιξε τα… φτερά του για τη Λάτσιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Άρη στο Ζλάτιμπορ αλλά μετά που ανέλαβε ο Νίκος Αναστόπουλος (που δεν φημίζεται για την εμπιστοσύνη του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές) τον έστειλε στη β’ ομάδα του συλλόγου.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπαξεβάνου για τη γνωστοποίηση της μεταγραφής του:

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την νέα μου ποδοσφαιρική στέγη. Εδώ και λίγες ημέρες εντάχθηκα απ’ την ιστορική ομάδα Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα ευρωπαϊκό σύλλογο S.S. Lazio. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και με βοήθησαν για να κάνω αυτό το μικρό βήμα (Δημήτρη Σίτσα, Βασίλη Συρόπουλο, Μανόλη Ιωαννίδη). Εύχομαι τα καλύτερα για τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου και θα προσπαθήσω όλους να τους δικαιώσω»

Τα συγκινητικά λόγια που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό Google+ ο Σπύρος Μπαξεβάνος για τον γιο του:

«’Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου αγόρι μου! Με αργά και σταθερά βήματα! ‘Όχι με χαμηλές πτήσεις! Αυτές είναι για αυτούς που δεν τολμούν! Θέλει όμως και προσοχή στις ψηλές! Να μη ζαλιστείς! Να μην πέσεις! Η δουλειά, η υπομονή και η επιμονή, θα σε ανταμείψουν! Ταπεινά! Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχεις τους στόχους σου! Να κοιτάς μπροστά, να προχωράς βήμα βήμα χωρίς να λησμονείς το παρελθόν! Να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να μην τα επαναλαμβάνεις! Να βλέπεις τις αδυναμίες και τις παραλήψεις σου και να δουλεύεις σε αυτές! Κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος! Ο αετός είναι το σήμα της ομάδας σου! ‘Άνοιξε τα φτερά σου αγόρι μου! Ο πατέρας η μητέρα και ο αδερφός σου είναι υπερήφανοι για εσένα».

Τα συγχαρητήρια από πλευράς Κισσαμικού:

Ο Νίκος Μπαξεβάνος, γιος του προπονητή της ομάδας μας, πήρε μεταγραφή από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Μπαξεβάνο για τη μεταγραφή του γιου του, με την ευχή να έχει λαμπρό μέλλον στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να πραγματοποιηθούν όλα του τα όνειρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook