Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε.Η. στην πρώτη τους εμφάνιση για τη φετινή σεζόν στο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στην Αθήνα.

Ο  Μάρκος Χρυσοφάκης, κατέκτησε την 8η θέση της  γενικής κατάταξη,  Με ευκολία προκρίθηκε στην τελική οκτάδα και βρέθηκε μια ανάσα από την τετράδα των μεταλλίων. Στον  αγώνα για την είσοδο στους τέσσερεις  αποκλείστηκε από τον μετέπειτα κυπελλούχο Φραγκοζίδη της ΑΕΚ..

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βιβή Ασσαριωτάκη η οποία  προκρίθηκε με άνεση στην τελική δεκαεξάδα. Δυστυχώς στον αγώνα για την είσοδο της στις οκτώ δεν τα κατάφερε και κατέληξε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι Γιώργος Στεφανουδάκης και Εύα Στεφανουδάκη κατέλαβαν την 29η θέση και οι δυο.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τους αθλητές  για την πολύ καλή παρουσία τους στο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων και τους εύχεται  καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης  ευχαριστούμε την  ΑΝΕΚ  – BLUE STAR FERRIES για τη στήριξη της στις μετακινήσεις των αποστολών της Γ.Ε.Η. αλλά και τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειες του συλλόγου μας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στα τμήματα Ξιφασκίας του συλλόγου μας συνεχίζονται καθημερινά 17:00 – 20:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6.Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6946490465, 6937037341”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook