Τα 82 εκατ. ευρώ αναμένεται να ξεπεράσει ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων και δράσεων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) για το έτος 2011, που παρουσιάστηκαν χθες Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου.

Επισημαίνεται ακόμη η δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος για την Αττική, για την ευκολότερη παραλαβή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, κατά την απογραφή των δικαιούχων του προγράμματος, για να διαπιστωθεί αν ο πολίτης που προσέρχεται να απογραφεί είναι δικαιούχος παροχών και αν έχει τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων, θα χρησιμοποιείται μία online εφαρμογή που κατασκευάστηκε από τον Οργανισμό, μετά την παραλαβή από το ΙΚΑ ηλεκτρονικού αρχείου με στοιχεία ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Μια νέα πρωτοπόρα εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση www.oee.gr , που σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Οργανισμού, δίνει τη δυνατότητα στους δικαιούχους να επικοινωνούν ζωντανά, μέσω του ηλεκτρονικού δικτύου με τους υπαλλήλους του Οργανισμού και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις.

naftemporiki.gr