Παγκόσμια ημέρα τουρισμού η σημερινή, και η ΤΕΖ ΤOUR ( tour operator ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου,εν όψη της τελετής των αποκαλυπτηρίων της προτομής του κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή το απόγευμα,αναπτύσει ακόμη μια πρωτοβουλία στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης.

Για το θέμα μας μίλησε ο κ. Μ. Απλαδενάκης Γεν Δντης TEZ TOUR Ελλάδος.
“Αυτή τη φορά,μετά τον καλοπισμό και την συντήριση λιμενικών εγκαταστάσεων που υλοποιήσαμε τον Ιούνιο,η δράση μας αφορά τον καθαρισμό  μέρους του παραλιακού μετώπου του Ηρακλείου, και πιο συγκεκριμένα,στον Καράβολα.”

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σημερα Τρίτη από τις 16:30 και ως τις 18:00 και απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς συμπολίτες μας.

Ο κ. Απλαδενάκης επισημαίνει : “Θα ήταν χαρά μας να σας συναντήσουμε σε λίγες ώρες,στο συντριβάνι,στην προαναφερόμενη ώρα,σε μια ακόμη πρωτοβουλία  μας,με στόχο την πόλη,το περιβάλλον μα πάνω απ όλα τον άνθρωπο.”

Για το θέμα όμως έχει το δικό του ρόλο και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Χ.Μαμουλάκης ο οποίος συνδράμει της προσπάθειας με υλικό καθαριότητας και έμψυχο δυναμικό.


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook