Τον δρόμο του ΟΦΗ αλλά για αντικανονική συμμετοχή άλλου ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους ματς κατέθεσε στην ΕΠΑΕ η ΠΑΕ Διαγόρας. 
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατέθεσαν ένσταση από την πλευρά τους για αντικανονική συμμετοχή των Κουμπρόγλου και Τρελλόπουλου στην μεταξύ τους αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας , αλλά οι άνθρωποι του Διαγόρα που βρέθηκαν την ίδια ώρα στα γραφεία της ΕΠΑΕ προχώρησαν σε μια άλλη κίνηση που φαίνεται να είναι ακόμη πιο καραμπινάτη περίπτωση παρανομίας. 
Οι Ροδίτες λοιπόν κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Γιώργου Σιάκκα στο ματς του Διαγόρα με την Δόξα Δράμας . Η κίνηση αυτή του Διαγόρα προκάλεσε συμπληρωματική ένσταση και από πλευράς του ΟΦΗ και νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η περίπτωση Σιάκκα είναι πιο ξεκάθαρη. Αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν έχει δώσει σαφή απάντηση σχετικά με το αν οι δανεικοί είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ προκήρυξη για τη διεξαγωγή των play off δεν υπάρχει!
Στην περίπτωση του Σιάκκα η Δόξα Δράμας, σύμφωνα με τον ΟΦΗ και τον Διαγόρα, δεν έκανε ότι και σε αυτή του Ραφαήλ Τσιμπλίδη. Το συμβόλαιο του τελευταίου είχε ανακληθεί και πριν την πρεμιέρα οι «μαυραετοί» εξέδωσαν νέο. Φυσικά, η Δόξα έχει πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, όμως οι πληροφορίες των δύο ΠΑΕ αναφέρουν ότι νέο συμβόλαιο δεν εκδόθηκε και για τον Σιάκκα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook