Σύσκεψη για την οδική ασφάλεια σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Νομού Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η υπάρχουσα μελέτη του ΚΤΕΛ για τη νομιμοποίηση των στάσεων του ΚΤΕΛ επί του ΒΟΑΚ, από τον Καβρό έως το Καστέλι. 

Η εν λόγω μελέτη θα υποβληθεί στον ΟΑΚ προκειμένου να ολοκληρώσει την μελέτη εφαρμογής της και να βρεθούν οι απαραίτητοι σχετικοί πόροι. 

Συζητήθηκε επίσης και η δημιουργία κυκλικών κόμβων στο Πιθάρι και στη Σούδα, η κάθετη και οριζόντια σήμανση στο Κολένι και τα έργα καθαρισμού στον ΒΟΑΚ.

Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν συζητήσεις-ημερίδες με φορείς και πολίτες με θέμα την οδική συμπεριφορά των πολιτών.

Στην σύσκεψη υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, παρόντες ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για την Οδική Ασφάλεια της Περιφέρειας, κ. Νικόλαος Ξυλούρης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Κρήτης, κ. Γιάννης Λιονάκης, οι Πρόεδροι του ΤΕΕ και του Δικηγορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι του ΟΑΚ, του Πολυτεχνείου και του ΚΤEΛ, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Χανίων, κ. Σταύρος Πολέντας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook