Στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη μίλησε ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» Μάριο Χίμπλιγκερ που αναφέρθηκε στο πως κυλάει η προετοιμασία στην Ολλανδία , ενώ μίλησε και για το φιλικό με την Ουτρέχτη , τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και για τους στόχους του ίδιου και του Εργοτέλη την ερχόμενη περίοδο. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριο Χίμπλιγκερ : 
Για την φετινή προετοιμασία
«Υπάρχει μια ισορροπία στην προετοιμασία που κάνουμε και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, καθώς βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Κάθε χρόνο στον Εργοτέλη η προετοιμασία είναι πολύ καλή και αυτό μας βοηθάει στην διάρκεια της σεζόν. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».
Για την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με την Ουτρέχτη
«Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία σε λίγες ημέρες θα αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και πιστεύω ότι δεν είχαμε κακή παρουσία. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό είναι λογικό. Πάντως, όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. 
Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας
«Όλοι οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα, από τους μικρότερους μέχρι και τους μεγαλύτερους σε ηλικία δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση. Θέλουν να πετύχουν και αυτό φαίνεται με τον τρόπο που δουλεύουν. 
Βέβαια, πιστεύω ότι είναι πιθανόν να χρειαστούν ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, μέχρι να μάθουν την ομάδα. Αυτό ίσως να μην ισχύει με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα πριν από δύο χρόνια και ξέρει πράγματα και καταστάσεις. 
Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα μας βοηθήσουν, ώστε να εμφανιστούμε πιο δυνατοί την ερχόμενη περίοδο». 
Για τους στόχους του Εργοτέλη αλλά και του ίδιου
«Μπορούμε φέτος να πάμε πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά. Δεν πιστεύω ότι είναι ακατόρθωτο να τα καταφέρουμε. Άλλωστε, προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν και να καταφέρουμε περισσότερα από την προηγούμενη σεζόν. Εγώ θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Εργοτέλη, όσο περισσότερο μπορώ. Μαζί με τους συμπαίκτες μου πιστεύω ότι θα κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook