Ένα παιδί μόλις 12 χρόνων, μεταφέρθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα στο Κέντρο Υγείας Περάματος, σε άσχημη κατάσταση λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Η εφημερεύουσα ιατρός, μόλις διαπίστωσε ότι είχε μπροστά της ένα τόσο μικρό παιδί σε κατάσταση μέθης, άμεσα κάλεσε ασθενοφόρο και το συνόδευσε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να του παρασχεθούν οι ενδεδειγμένες ιατρικές πράξεις.

Το 12χρονο αγόρι εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του έγινε πλύση στομάχου και παρέμεινε νοσηλευόμενο έως ότου συνήλθε πλήρως.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τους γιατρούς και επελήφθη το τμήμα Ασφαλείας Περάματος που διενεργεί την σχετική προανάκριση.

Το παιδί φαίνεται να βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση (γάμο) σε χωριό του Μυλοποτάμου μαζί με τον πατέρα του από του οποίου την προσοχή πιθανότατα διέφυγε και με παρέα άλλων τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 13 ετών, κατανάλωσαν κρασί.

Τον δωδεκάχρονο φαίνεται να μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Περάματος η μητέρα του. Κατά πληροφορίες, το μικρό παιδί είπε στους αστυνομικούς που το εξέτασαν όταν συνήλθε ότι είχε πιει 5 ποτήρια κρασί.

ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ/rethnea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook