Ένας άνδρας από την Κίνα συνελήφθη μετά από τον, μέχρι θανάτου, ξυλοδαρμό της γυναίκας του επειδή σύμφωνα με τον ίδιο εκείνη είχε ραγίσει την οθόνη του smartphone του.

Η γυναίκα, η οποία είναι γνωστή με το επώνυμο Chen, βρέθηκε νεκρή με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στις 15 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της στην πόλη Γιντσουάν σε επαρχία της Κίνας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Ο 28χρονος σύζυγός της που θεωρήθηκε εξ αρχής ύποπτος για τη δολοφονία, συνελήφθη από την τοπική αστυνομία μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πόλη. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το ζευγάρι είχε μια σοβαρή φιλονικία την ημέρα πριν το περιστατικό ενώ ο σύζυγος βρισκόταν συνεχώς στο σπίτι γιατί δεν είχε σταθερή δουλειά.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών φέρεται να έφυγε από το σπίτι το πρωί και όταν επέστρεψε, βρήκε την οθόνη του smartphone του ραγισμένη. Εξοργισμένος ο 28χρονος σκέφτηκε ότι η γυναίκα του, η οποία είχε διαμαρτυρηθεί για τον εθισμό του στα smartphones, είχε σπάσει το κινητό του. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες των τοπικών μέσων αναφέρουν ότι η γυναίκα έσπασε το κινητό τηλέφωνο ρίχνοντάς το στο πάτωμα κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού με τον σύζυγό της.

Το απόγευμα, το νεκρό σώμα της γυναίκας βρέθηκε από τον πατέρα του 28χρονου και εκείνος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι το θύμα είχε χτυπηθεί επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα αμβλύ αντικείμενο και οδηγήθηκε έτσι στο θάνατο.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένα ξύλινο ραβδί γεμάτο αίματα. Σύμφωνα με τους γείτονες, μετά το συμβάν, ο άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει και τον είδαν να τρέχει με κατεύθυνση προς ένα κοντινό δάσος.

Το ίδιο βράδυ συνελήφθη και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του χτυπώντας την με το ραβδί στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν. Προς το παρόν κρατείται από την αστυνομία και θα γίνει περαιτέρω έρευνα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook