Εντολές για λιτή εμφάνιση της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στους υπουργούς του στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης.

Ο κ. Παπανδρέου όπως αναφέρει το protothema.gr, επεσήμανε ότι όλο το καλοκαίρι πρέπει να είναι καλοκαίρι δουλειάς με στόχο η κυβέρνηση να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να έχει να παρουσιάσει μεταρρυθμίσεις και βαθιές τομές.

Ο Πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να δοθεί εικόνα της χλιδής και να ασκηθεί έτσι κριτική στην κυβέρνηση, όπως είχε γίνει πέρυσι όταν μετείχαν στη ΔΕΘ όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί μαζί με τους γενικούς γραμματείς και στελέχη των δημόσιων οργανισμών.

Την ίδια ώρα στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν πως η κυβέρνηση στο θέμα των ταξί δεν μπορεί να οπισθοχωρήσει άλλο, πετώντας το γάντι έτσι στους αυτοκινητιστές.

Ταξιτζήδες από όλη την Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν υπέρ του προεδρικού διατάγματος Ρέππα, το οποίο δεν υπέγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Οι δυο άνδρες δε, σε διαλλείματα του υπουργικού συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατ’ ιδίαν σε μια προσπάθεια να διαλύσουν τις φήμες που τους ήθελαν να μην έχουν επικοινωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook