Για ακόμα μία φορά δημοσιεύματα του Flashnews.gr επιβεβαιώθηκαν άμεσα σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις του Πλατανιά, την στιγμή που άλλοι μιλούσαν απλά για συζητήσεις και για φήμες. Όταν άλλοι κάναν λόγο για φήμες για την μετακίνηση του Γιάννη Δρακάκη στους \”ερυθρολεύκους\” εμείς σας ενημερώσαμε πρώτοι για την ολοκλήρωση της. Την στιγμή που κάποιοι πριν ένα μήνα μιλούσαν για συζητήσεις του Πλατανιά με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, εμείς σαν γνωστοποιήσαμε πρώτοι την σημαντική μεταγραφική κίνηση αργά το βράδυ της Δευτέρας (25/7). Πέρα από τους δύο επιθετικούς η \”ερυθρόλευκη\” ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Δήμου Μπασιαδάκη.
O Δρακάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, ενώ ο Μαραγκουδάκης για ένα. Από την άλλη ο 18χρονος αμυντικός μέσος \”μετακόμισε\” στο Μάλεμε από την ΑΕ Κυδωνίας κι αφού αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Πανακρωτηριακό και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Δρακάκη και του Μάρκου Μαραγκουδάκη. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών ενώ ο Μαραγκουδάκης για ένα.

Παράλληλα, ποδοσφαιριστής του ΠΛΑΤΑΝΙΑ είναι και ο 18χρονος (γενν. το 1993) Δήμος Μπασιαδάκης. Πάρθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της Α.Ε. ΚΥΔΩΝΙΑΣ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Από τον Ιανουάριο ήταν στο δυναμικό του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ στο περιφερειακό πρωτάθλημα\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook