Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:30, έξω απο το Δημαρχείο Χανίων θα γίνει συγκέντρωση απο τους ποδηΛάτρεις και καλούν όλο τον κόσμο να παρευρεθεί εκει για να διαμαρτυρηθούν σχετικά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, μια εβδομάδα πριν, που την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο,  Δήμαρχος Χανίων έδωσε δωρεάν στάθμευση σε 4 πάρκινγκ της πόλης.

“Αγαπητοί συμπολίτες μας.

Ορμώμενοι από το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε  σχετικά με την Ημέρα «χωρίς» ΙΧ και τις «δράσεις» που έκαναν από κοινού Δήμος και Τροχαία καταγγέλουμε τον Δήμαρχο, τον Αστυνομικό Δ/ντή και τον Δ/ντή της Τροχαίας Χανίων ότι μας «δουλεύουν» όλους. 

Είναι δυνατόν να περίμενε ο Δήμαρχος  την 22 Σεπ 2016 για  να κάνει «περίπατο στην πόλη (στον οποίον) συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αστυνομικός Δ/ντής Χανίων, Γεώργιος Λυμπινάκης, ο αναπληρωτής Δ/ντής Τροχαίας Χανίων, Ευτύχης Μαρκαντωνάκης» ώστε  «να καταγράψουμε και να αναδείξουμε τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας (…) για να κινηθούν στην πόλη»;;!!!!!
Τόσα χρόνια δημότες και κάτοικοι της πόλης, προχθές διαπιστώσατε κ.κ. Δήμαρχε, Αστυνομικέ Δ/ντή, και  Δ/ντή Τροχαίας την κατάντια της πόλης; Στον περίπατο;!!

Και οι προεκλογικές αλλά και οι μετεκλογικές σας εξαγγελίες  ότι τα γνωρίζατε αυτά και είχατε και λύσεις και μάλιστα σε «πρώτη προτεραιότητα»;  Χανιώτες και κάτοικοι της πόλης είστε κε Δήμαρχε και κοι Δ/ντές – δεν υπάρχει λόγος να στρουθοκαμηλίζετε. Πείτε ανοιχτά γιατί επιτρέπετε έως και ενθαρρύνετε αυτή την ανομία στο κυκλοφοριακό της πόλης μας; 

Για ποιο λόγο οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης (Σκαλίδη, Αποκωρώνου, Παπανδρέου, κ.ο.κ είναι μονίμως φρακαρισμένοι από παρκαρισμένα ΙΧ; Γιατί επιτρέπετε(-αι) στις χρηματαποστολές να παρκάρουν παράνομα και επικίνδυνα πάνω στο φανάρι  και στην διάβαση έξω από την Τράπεζα Ελλάδος; Γιατί στην σχολή οδηγών (!!!) επί της Βενιζέλου απέναντι απ’ το Στάδιο που στενεύει ο δρόμος,  ο δάσκαλος παρκάρει παράνομα και ατιμώρητα χρόνια τώρα; Γιατί στην Παπανδρέου λόγω των παρκαρισμένων τα λεωφορεία δεν χωράνε να περάσουν; Γιατί στην Κυδωνίας…, γιατί στα Δικαστήρια…, γιατί; ΓΙΑΤΙ; 

Αν θέλατε θα μπορούσε, όπως σας είχαμε προτείνει,  ένας (1) μόνο υπάλληλος ανά βάρδια να «χρεωθεί» έναν (1) δρόμο και να τον κάνει υπόδειγμα («πιλοτικά», «δοκιμαστικά», όπως θέλετε πείτε το). Απλό δεν είναι; Δεν υπάρχει ένας (1) υπάλληλος της τροχαίας ή της δημοτικής αρχής να κάνει κυκλικά αυτόν τον … περίπατο που κάνατε προχθές και να  εξασφαλίζει ότι εκεί δεν θα παρκάρει κανείς ασυνείδητα;

Δεν έχει να κάνει με χρήματα που δεν έχετε, υπαλλήλους που δεν έχετε, αλλά με θέληση ή/και τόλμη που δεν έχετε! Ούτε έστω μπροστά στο Δημαρχείο ή στα Δικαστήρια ή  μπροστά στο μαγαζί του Δημάρχου!! Του Δημάρχου κύριοι περιπατητές – διαπιστωτές!

Οπότε, μένουμε οι ΠοδηΛάτρεις και οι λοιποί χρήστες των δρόμων να διεκδικούμε Τάσος μπαίνει, Μανώλης (και Κυριάκος) βγαίνει, τα αυτονόητα και ήδη λυμένα σε αρκετές πόλεις της χώρας μας και εκτός αυτής.

Αυτήν την Πέμπτη 29/9/16 το απόγευμα θα κάνουμε κι εμείς τον δικό μας περίπατο και τις διαπιστώσεις μας. Από τις 5.30μμ στο Δημαρχείο θα σας περιμένουμε με τα ποδήλατα, τα καρότσια, τα πατίνια  ή απλώς τα πόδια σας και από μια σφυρίχτρα  να … διαπιστώσουμε.
Συλλογικότητα ΠοδηΛάτρεις”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook