Σαν μία μεγάλη γιορτή θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Χανιά τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αντώνης Δρακόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία εργάστηκε αρκετά χρόνια (Ολυμπιακό), σχετικά με την κλήρωση δήλωσε τα εξής: «Ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Αναμφισβήτητα το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες σαν μία μεγάλη γιορτή. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και φυσικά οι παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Τη δυναμική του Ολυμπιακού, όλοι τη γνωρίζουμε, νομίζω ότι και να πούμε είναι περιττό. Ο Πλατανιάς έχεις δείξει τη δυναμική του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή. Η Σπάρτη είναι μία καινούργια ομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά. Την είδαμε όμως με τον Παναιγιάλειο όπου στο ένα από τα δύο παιχνίδια νίκησε 4-0. Σίγουρα θα έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες μέχρι τις 25 του Οκτωβρίου που παίζουμε στην έδρα τους. Η πρώτη αγωνιστική είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια στο θεσμό. Τα άλλα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πλατανιά είναι εντός έδρας και περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, σε μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΧ Γιώργος Μελάς, που παρακολούθησε την κλήρωση μαζί με τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, δήλωσε τα εξής: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολη κλήρωση. Μόνο και μόνο ότι βρίσκουμε απέναντί μας δύο ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτομάτως η κλήρωση χαρακτηρίζεται δύσκολη. Ιδιαίτερα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πλατανιά. Η Σπάρτη μπορεί να είναι νέα ομάδα, όμως, έχει μία ισχυρή διοίκηση και δείχνει ότι θέλει να φθάσει πολύ ψηλά. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και το κέρδος που θα έχει από αυτά τα παιχνίδια, αφού οι παίκτες θα αποκτήσουν εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ευχόμαστε ο κόσμος να απολαύσει τα παιχνίδια και να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook