Ανακοίνωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Φαιστού της ΝΔ με αφορμή τις νέες καθυστερήσεις στο έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά:

«Συνεχίζει ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σπίρτζης τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά.

Μόλις αυτή την εβδομάδα συζητήθηκε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το θέμα της σύναψης σύμβασης για το τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά! Το έργο ήταν έτοιμο για συμβασιοποίηση από τον Ιανουάριο του 2015. Με σχεδόν δύο χρόνια καθυστέρηση, ο Υπουργός φέρνει ξανά προς έγκριση το θέμα στη Βουλή!

  Δυστυχώς, τα δύο περίπου χρόνια ολιγωρίας και απραξίας της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού έχουν ως αποτέλεσμα την απένταξη του έργου από το ΕΣΠΑ, την αδυναμία ένταξης του ως έργο-γέφυρα στην επόμενη προγραμματική περίοδο και τον κίνδυνο επιστροφής των κοινοτικών πόρων εάν το έργο δεν ολοκληρωθεί έως το Μάιο του 2019. 

              Οι ευθύνες βαρύνουν προσωπικά τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος με ανευθυνότητα, ανικανότητα, αδιαφορία και συνεχείς καθυστερήσεις οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα να απενταχθεί ο δρόμος και να φορτώνει το αποδυναμωμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το πρόσθετο βάρος της χρηματοδότησης του έργου.

                   Η στάση του Υπουργού αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι η πολιτική κατηφόρα της Κυβέρνησης δεν έχει τέλος και η υποκρισία και ο εμπαιγμός απέναντι στους πολίτες δεν γνωρίζουν όρια!

              Οι κάτοικοι της Μεσαράς δεν αντέχουμε άλλο την κοροϊδία!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook