Τους 11 βαθμούς στην διαδικασία των πλέϊ οφ έφτασε ο ΟΦΗ μετά την σημερινή εύκολη νίκη επί του Διαγόρα στη Φυλή με 3-0. Πλέον η κρητική ομάδα θα δώσει την Πέμπτη ένα παιχνίδι τελικό με τον Λεβαδειακό όπου με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο ενώ με ισοπαλία θα είναι και πάλι μία ανάσα από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Λεβαδειακός κέρδισε και αυτός με άνεση με 3-0 την καταπονημένη Δόξα Δράμας στην Καλλιθέα. Πλέον η ομάδα της Βοιωτίας χρειάζεται μόνο νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ για να φτάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την κρητική ομάδα.

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι της Φυλής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Διαγόρα δεν αντέχει σε πολύ κριτική καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος από το πρώτο λεπτό έλεγχε το παιχνίδι και στο 6΄απείλησε με το φάουλ του Μπουλούτ. Στο 18΄ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Μπούρμπου. Στο 26΄ ο Καρπαθάκης απείλησε για το 0-1 όμως ο Βεζυρίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 35΄ και πάλι ο Μπούρμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 37΄ ήρθε το 1-0 με τον Ουκάρ να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς. Ο Γαλανόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Γάλλος μέσος του ΟΦΗ με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Χειμωνέτου.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να προηγείται με 1-0 και οι παίκτες της κρητικής ομάδας φρόντισαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να καθαρίσουν τον αγώνα πετυχαίνοντας το 2-0 στο 52΄ με τον Παπουλή. Ο Μπουλούτ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ο Χειμωνέτος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Παπουλής με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 76΄ ήρθε το τελικό 3-0 για την κρητική ομάδα με τον Ζορμπά να βρίσκει ωραία μέσα στην περιοχή τον Ρούσεφ και αυτός με ωραίο φαλτσαριστό σουτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς (70\’ Ζορμάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (79\’ Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (77\’ Ρόβας), Κατσικογιάννης

Διαγόρας Ρόδου (Μ. Τσιβρινής): Χειμωνέτος (83\’ Τυρέλης), Σκόνδρας, Πενταυράκης (70\’ Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαργιεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης (79\’ Κενενούνης), Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook