Για μία ακόμη χρονιά το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α.Ε. βρέθηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του γερμανικού δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων RTK. Τα 3.500 πρακτορεία της RTK σε όλη τη Γερμανία επέλεξαν τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία ανάμεσα στα 600 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και με κύρια κριτήρια τη φιλική ατμόσφαιρα, τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και την πολιτική λειτουργίας που είναι πάντα εστιασμένη στις ανάγκες των επισκεπτών.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το Nana Beach, αφού προέρχεται από τους επαγγελματίες του χώρου που ειδικεύονται σε θέματα τουρισμού και φιλοξενίας, ενώ έρχεται ως επιστέγασμα σε ένα σύνολο διακρίσεων που λαμβάνει κάθε χρόνο το ξενοδοχείο τόσο από τους πελάτες του όσο και από τους συνεργάτες του σε διεθνές επίπεδο.  


 
Η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της συνεχούς προσπάθειας της ομάδας του ξενοδοχείου για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών χαροποιεί ιδιαίτερα και τιμά την ομάδα του Nana Beach όμως θέτει και τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το μέλλον. Κάθε διάκριση αποτελεί πρόκληση για την παροχή υψηλότερων υπηρεσιών φιλοξενίας, για τη βελτίωση των υποδομών και εγκαταστάσεων, για την προσφορά μιας ακόμα πιο δυνατής εμπειρίας ελληνικής φιλοξενίας στο Nana Beach. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook