Για απύθμενη σκληρότητα» εκ μέρους του πατέρας της άτυχης Άννυ έκανε λόγο ο ψυχιάτρος κ. Ματθαίος Εξάρχου, καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης.

Έπειτα από εξέταση στην οποία προέβη ο κ. Εξάρχου, κατέληξε ότι ο 28χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ, ήταν ένας ήπιος τοξικομανής όπως κατάθεσε στο δικαστήριο.

«Ήταν μια ήπια τοξικομανία, έκανε καθημερινά χρήση ναρκωτικών με 5 γραμμάρια ηρωίνης» δήλωσε ο ψυχίατρος και πρόσθεσε ότι ο 28χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ, πρόσεχε την κόρη του και παρέθεσε ως παράδειγμα το γεγονός ότι – όπως του είπε ο κατηγορούμενος – όταν κάπνιζε ηρωίνη  μετέφερε το παιδί σε άλλο χώρο για να το προστατεύσει.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Εξάρχου ο φερόμενος ως δράστης παραδέχθηκε σε εκείνον τον τεμαχισμό του παιδιού του και κατέληξε πως μάλλον φοβόταν, όχι τόσο την αστυνομία όσο την μητέρα της  Άννυ.

Από την μεριά του ο δεύτερος ψυχολόγος που εξέτασε τον 28 χρονο, κάνει λόγο για κάποιο ένοχο μυστικό που οι κατηγορούμενοι δεν έχουν αποκαλύψει σχετικά με τη δολοφονία της Άννυ.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής Γιάννης Παπαδάτος διέγνωσε ότι πρόκειται για ψυχοπαθολογική προσωπικότητα που «δεν έχει έλλειψη καταλογισμού… Ξέρει τι κάνει, έχει έλεγχο των κινήσεών του».

«Και ναρκωτικά να πάρεις θυμάσαι τις πράξεις σου… Ωστόσο ο κατηγορούμενος έχει αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Ήταν σιωπηλός με τις συνθήκες θανάτου. Τον ρώτησα τι σκέφτηκε όταν είδε το πτώμα του παιδιού και μου είπε δεν θυμάται. Μου είπε ότι την είδε το πρωί νεκρή. Φώναξε τον Νικολάι και εκείνος του είπε ότι το παιδί ήταν νεκρό. Η μητέρα δεν ευθύνεται σε τίποτα, είναι το θύμα της ιστορίας…» ανέφερε ο κ. Παπαδάτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook