​Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εξαφάνιση της 50χρονης Έλενας Ολτερσντόρφ, από τα Πετράλωνα σας αποκαλύπτει το star.gr.

Η γυναίκα, η οποία έχει καταγωγή από την Μολδαβία, από το 2009 ήταν παντρεμένη με Έλληνα, ο οποίος είχε καλή οικονομική κατάσταση. Ο σύζυγος της πέθανε μετά από πέντε χρόνια και από τότε εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το περιβάλλον του. Όλα αυτά μέχρι τις 11 Ιουνίου που εκείνη εξαφανίστηκε!

Όπως αποκάλυψε στο star.gr, ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ, Σωκράτης Στρατής, ο οποίος έχει προσληφθεί από την μητέρα της αγνοούμενης, η γυναίκα αντιμετώπιζε πιέσεις για τα χρήματα που κληρονομούσε.

«Την είχαν «στριμώξει» οι φίλοι του συζύγου της για την κληρονομιά. Ο σύζυγος της, πριν παντρευτούν είχε τάξει σε διάφορους κληρονομιά. Για αυτό τον λόγο, το περιβάλλον του δεν είχε δει με καλό μάτι τον γάμο αυτό.

Μετά το θάνατο του την πίεζαν για να πάρουν μερίδιο από την κληρονομιά. Ενδεικτικά, γνωστοί τους λεηλάτησαν το εξοχικό τους στην Σαλαμίνα. Τον τελευταίο χρόνο, πήγαιναν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού και έπαιρναν ό,τι έβρισκαν!

Μάλιστα, έψαχναν να βρουν και 200 λίρες, τις οποίες είχε κρυμμένες εκεί ο σύζυγος- σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του- και «κατηγορούσαν» εκείνη ότι της έχει. Όλα αυτά νομίζω ότι έριξαν την γυναίκα ψυχολογικά και για αυτό τον τελευταίο καιρό ίσως και να είχε κατάθλιψη» λέει ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ στο star.gr.

Τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και τρεις μήνες και η υπόθεση μοιάζει με γρίφο για γερούς λύτες… Μόνος της συγγενής η μητέρα της, η οποία μένει στην πατρίδα της, την Μολδαβία. Ενημερώθηκε ότι η κόρη της αγνοείται έναν μήνα αφότου δηλώθηκε η εξαφάνιση της από τις φίλες της.

Από εκείνη την στιγμή δεν έχει φύγει λεπτό από το σπίτι όπου έμενε η κόρη της στα Πετράλωνα… Περιμένει ένα σημάδι της, αγωνιά και ελπίζει όλο αυτό να τελειώσει και η κόρη της να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

Το αίμα στο σιφόνι, ο γιος της κολλητής της που χρησιμοποιούσε την κάρτα της και η λίστα υπόπτων

«Εξετάσαμε όλο το σπίτι της, αμέσως! Βρήκαμε στο μπάνιο της Έλενας, αίμα σε ένα σιφόνι αλλά και γενετικό υλικό. Αμέσως τα περισυλλέξαμε και ενημερώσαμε και την ασφάλεια Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση. Τώρα, περιμένουμε τα αποτελέσματα! Μπορεί το αίμα  και το γενετικό υλικό να είναι και της Έλενας. Πρέπει να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα» τονίζει ο Σωκράτης Στρατής στο star.gr. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στο star.gr, από την έρευνά του προκύπτει ότι ο 33χρονος γιος της κολλητής φίλης της χρησιμοποιούσε την κάρτα της εξαφανισμένης αυτούς τους 3 μήνες που η γυναίκα αγνοείται.

«Αυτό που μας κίνησε την περιέργεια είναι ότι η κάρτα της έδειχνε να χρησιμοποιείται ενώ η Έλενα ήταν εξαφανισμένη. Όταν το ψάξαμε λίγο περισσότερο είδαμε ότι αυτός που χρησιμοποιούσε την κάρτα ήταν ο 33χρονος γιος της κολλητής της. Μάλιστα, μέσα σε τρεις μήνες είχε πάρει… 15.000 ευρώ! Η μητέρα του στην αρχή έλεγε ότι δεν ήξερε τίποτα. Όταν τις δείξαμε τα στοιχεία μας είπε ότι η Έλενα του είχε δώσει την κάρτα γιατί του χρώσταγε λεφτά. Εκείνος από την άλλη υποστήριξε ότι είχαν ερωτική σχέση».

Να σημειωθεί ότι η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook