Πεπεισμένος ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει τον Λεβαδειακό στο ματς τελικό της Πέμπτης και θα κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Διαγόρα ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας αρχικά για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες επισήμανε : «Το θετικό οι 3 βαθμοί που πήραμε, τους κρατάμε για το στόχο μας και συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μετά το πρώτο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ουκάρ, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, κυκλοφορούσαμε σωστά τη μπάλα, βοήθησε και η αποβολή του παίκτη του Διαγόρα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Σκοπός μου ήταν πως θα διαχειριστούμε την κόπωση για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για το τι εντυπώσεις του άφησε η ομάδα του Διαγόρα ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε : «Ο Διαγόρας είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, επιτέλους το Ροδίτικο ποδόσφαιρο θα στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά που είδαμε σήμερα ότι είναι πολύ καλοί. Μπορεί να μην έχουν εμπειρίες, αλλά έχουν ταλέντο και αν το δουν το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι θα κερδίσουν πολλά».

Όσο για το καθοριστικό παιχνίδι της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό τόνισε : «Είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο, είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλύτερους παίκτες. Εμείς σαν ομάδα είμαστε πολύ καλύτεροι όμως στο ποδόσφαιρο δεν λέει τίποτα αυτό, αλλά το πώς θα βρεθεί η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν πρέπει να το λέμε όμως ότι είμαστε καλοί, αλλά να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, όπως και στα άλλα 3 που κερδίσαμε τα 2 και είχαμε μια ισοπαλία. Έχουμε και καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίκτες.

«Κυνηγάμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις»

Ο προπονητής του Διαγόρα Μιχάλης Τσιβρινής αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα με τον ΟΦΗ δήλωσε : «Συγχαρητήρια για τη νίκη στον ΟΦΗ και καλή συνέχεια. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε πράγματα από τη στιγμή που είμαστε υποχρεωμένοι να έρθουμε. Θέλουμε να κερδίσουν τα παιδιά μας παραστάσεις από ομάδες και παίκτες πιο έτοιμες από αυτούς. Να ζήσουμε και να ευχαριστηθούμε κάθε στιγμή σε όλη τη διαδικασία. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεχθήκαμε ένα φανταστικό πρώτο γκολ και έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Όλα τελείωσαν με την αποβολή που είχαμε καθώς δεν είχαμε πολλές επιλογές, καθώς θέλαμε να παίξουν όλα τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μας. Δεν κυνηγάμε τίποτα παρά μόνο αξιοπρεπείς εμφανίσεις και εμπειρίες για τα παιδιά που έχουμε εδώ μαζί μας».

Όσο για την μάχη της ανόδου ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό επισήμανε: «Και ο ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός είναι ομάδες Super League και αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Ο ΟΦΗ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες η αναμέτρηση που έχει με τον Λεβαδειακό».

Ο Σταύρος Πεταυράκης ήταν αυτός που μίλησε από τους παίκτες του Διαγόρα και ανέφερε: «Κληθήκαμε την τελευταία στιγμή να παίξουμε αγώνες με μεγάλες απαιτήσεις και αξίζουν μπράβο σε όλα τα παιδιά. Το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια και εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην κατηγορία».

Για λογαριασμό των παικτών του ΟΦΗ μίλησε ο Φώτης Παπουλής: «Συγχαρητήρια στον Διαγόρα. Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά χωρίς σκοπιμότητες, χαίρεσαι να βλέπεις νέα παιδιά στο ποδόσφαιρο. Για εμάς ξέραμε ότι είμαστε κουρασμένοι, έχουμε διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το θέμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα, είχαμε σοβαρότητα, ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και μετά το πρώτο γκολ πήραμε για τα καλά τα ηνία του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και τον προπονητή. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».