Άρχισαν τα… όργανα στο πολύκροτο διαζύγιο Pitt-Jolie με τις δύο πλευρές να δίνουν μάχη και για τα κοσμήματα μυθικής αξίας τα οποία και χάρισε ο ηθοποιός στην αγαπημένη του τα 12 χρόνια που είναι μαζί.

Στην πολυσέλιδη αίτησή της η ηθοποιός φέρεται να ζητάει από τον πρώην σύζυγό της και όλα τα πανάκριβα κοσμήματα ανάμεσά τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον «Hollywood Reporter» ο 52χρονος Pitt για το δαχτυλίδι είχε ασχοληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Robert Procop. Το πανάκριβο δαχτυλίδι έχει πάνω του ένα τεράστιο διαμάντι 16 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα και κατασκευάστηκε για να ταιριάζει αποκλειστικά στα μακριά δάχτυλα της ηθοποιού.

Η κοσμηματοθήκη της Jolie είναι γεμάτη κομμάτια τεράστιας αξίας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Στα Όσκαρ του 2009 η Jolie φορούσε κάτι τεράστια σμαραγδένια πράσινα σκουλαρίκια τα οποία κοστίζουν 2,5 εκατ. δολ., είναι φτιαγμένα από κολομβιανά σμαράγδια και είναι 115 καρατίων. Το ασορτί δαχτυλίδι είναι 65 καράτια κοστίζει 1 εκατ. δολάρια.

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει κρατήσει τα κοσμήματα ή αν τα επέστρεψε.

Τα περισσότερα από τα κοσμήματα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί είναι από τον διάσημο κοσμηματοπώλη του Μπέβερλι Χιλς Procop. Μάλιστα το  2010 ο Procop δημιούργησε ολόκληρη συλλογή με το όνομα της Jolie τα έσοδα της οποίας πήγαν σε ίδρυμα για παιδιά που είχε ιδρύσει η ηθοποιός το 2006.

Η ηθοποιός έχει πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία της έχει χαρίσει ο Brad Pitt στα 12 χρόνια της σχέσης τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο λατρεύουν τα πανάκριβα κοσμήματα και από ό,τι φαίνεται η μάχη δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook