Με αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Την περασμένη σεζόν η Κ20 δεν μετέβη να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και η Κ17 κόντρα στην Καλλονή, αφού αρχικά τα ματς δεν είχαν γίνει λόγω απεργίας στα μέσα συγκοινωνίας και στη συνέχεια λόγω των εξετάσεων που έδιναν τα παιδιά των δύο ομάδων είχε αποφασιστεί από τον Πλατανιά να μην γίνουν τα ταξίδια.

Από Κ20 και Κ17 αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί από την τρέχουσα σεζόν, ενώ θα ξεκινήσουν με -2 την επόμενη περίοδο και παράλληλα επιβλήθηκε σε κάθε ομάδα χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε στις τις παρακάτω αποφάσεις.

Α) Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Κ20) : «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Υποδομής κάτω των 20 ετών της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, δεν τελέσθηκε από υπαιτιότητα της ομάδας Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη ομάδα Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ ηττήθηκε με τέρματα 3-0 από την ομάδα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [άρθρο 21 παρ. 3 και 9 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.].

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Κ20) τη χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500,00) ευρώ και την ποινή της αφαιρέσεως δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς και δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου [άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 2 περ. α΄ και 9 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.].

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της ομάδας Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ(Κ20) την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, που προέκυψε από την μη τέλεση του ανωτέρω ποδοσφαιρικού αγώνα».

Β) Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Κ17): «Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ και Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Υποδομής κάτω των 17 ετών της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, δεν τελέσθηκε από υπαιτιότητα της ομάδας Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη ομάδα Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την ομάδα Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ [άρθρο 21 παρ. 3 και 9 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.].

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Κ17) τη χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500,00) ευρώ και την ποινή της αφαιρέσεως δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς και δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου [άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 2 περ. α΄ και 9 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.].

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της ομάδας Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Κ17) την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, που προέκυψε από την μη τέλεση του ανωτέρω ποδοσφαιρικού αγώνα».

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook