Από κοντά παρακολούθησε την κλήρωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής ο Γιάννης Μυλωνάκης, που μετά το τέλος της διαδικασίας αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις μεταξύ των κρητικών ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έκανε δηλώσεις στο stoplekto.gr για την κλήρωση, που έφερε την ομάδα του απέναντι στον Εργοτέλη στην 1η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Ηρακλειώτη δημοσιογράφο Κυριάκο Παντζαρίδη: «Η διαδικασία ήταν όπως την περιμέναμε, κύλησε ομαλά. Οι Κρητικές ομάδες επειδή έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και για λόγους οικονομικούς που έχουν να κάνουν με την απόσταση συμφωνήσαμε και ζητήσαμε να κληρωθούμε μεταξύ μας. Ούτως ή άλλως το κλίμα μεταξύ των ομάδων είναι άριστο, οπότε θα έχουμε ενδιαφέροντα ζευγάρια. Εμείς σταθήκαμε λίγο τυχεροί να έχουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και πιστεύω ότι είναι σωστός ο τρόπος που ακολουθήθηκε για τη διαδικασία.»

Για το ματς πρωταθλήματος με τον Ερμή Ζωνιανών:  «Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι. Καλή ομάδα ο Ερμής που την ξέρουμε όπως εκείνη γνωρίζει εμάς αφού έχουμε αναμετρηθεί και σε φιλικές αναμετρήσεις. Είναι δεμένο σύνολο γενικότερα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: «Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά μέχρι τώρα αφού η ομάδα έχει ένα πλάνο και βαδίζουμε πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι πάμε καλά και αισιοδοξούμε ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook