Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή τη νέα παράταση για το αεροδρόμιο Καστελλίου:

«Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δημοπρασία για το έργο του αεροδρομίου του Καστελλίου. Ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης αποφάσισε χθες να δώσει νέα παράταση ως τις 27 Οκτωβρίου, αφού επικαλέστηκε “λόγους πολιτικούς” και “δημοσίου συμφέροντος” και διευκρίνισε ότι “δεν θα πάμε σε προκήρυξη”.

Το έργο είχε προκηρυχθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2014! Θα ήταν ήδη σε εξέλιξη, αν η μικροκομματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούσε σε καθυστερήσεις, αναβολές και συνεχείς παρατάσεις!

Μάλιστα, o Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δεσμευόταν, σε ομιλία του στις 16 Ιουνίου, ότι έως τα τέλη Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, για να διαψευσθεί από τον κ. Σπίρτζη, που είχε ήδη αποφασίσει την παράταση υποβολής προσφορών έως την 30η Σεπτεμβρίου.

Και φυσικά, ο κ. Σπίρτζης διαψεύδει για πολλοστή φορά τον εαυτό του δίνοντας νέα … παράταση σε σειρά παρατάσεων που έχει ήδη δώσει. Αυτή τη φορά η παράταση δόθηκε … έπειτα από πιέσεις των εταιρειών.  

Από παράταση … σε παράταση και ξανά … παράταση το έργο! Νέα ημερομηνία … τα τέλη Οκτωβρίου! Θα τηρηθεί άραγε αυτή τη φορά;

Οι Κρήτες και οι Ηρακλειώτες δεν ανέχονται άλλη εξαπάτηση, δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία! Σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και να μας προσβάλλετε!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook