Για 7η χρονιά φέτος και συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, άρχισε ο αγώνας Υπερκοπέλι και Υπερκοπελάκι στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά. 

Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση. Ένας αγώνας που έγινε αυτά τα χρόνια που πέρασαν θεσμός και αγκαλιάστηκε από όλους τους πολίτες με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας».

Σήμερα πρώτη μέρα, ξεκίνησε με ένα καινούργιο αγώνα ολυμπιακού τριάθλου, το Υπερκοπέλι Olympic, που απευθυνόταν σε αθλητές και αντίθετα με το Υπερκοπέλι, είχε χρονομέτρηση και κατάταξη.

Ακολουθεί μια ακόμα καινούργια δράση, οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες με παράλληλη συναυλία από τα συγκροτήματα των Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη και του Μάνου Μαλαξιανάκη. Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με Camping night, δηλαδή διανυκτέρευση των συμμετεχόντων σε σκηνές στο χώρο των Αγίων Αποστόλων.

Η δεύτερη μέρα, Κυριακή 2 Οκτώβρη, αποτελείται από τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού. Ξεκινά με το Υπερκοπελάκι, για τρίτη χρονιά φέτος. Ακολουθεί το Υπερκοπέλι, στη συνέχεια πάρτι στην παραλία και, τέλος, για δεύτερη χρονιά, ο διασκεδαστικός αγώνας «Σούπερ ήρωες».

Δείτε πιο αναλυτικά στη σελίδα για το Υπερκοπέλι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook