Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29\9\16 η συγκρότηση σε σώμα της νεας Τοπικης Οργανωσης ΠΑΣΟΚ Κισσαμου παρουσία πολλών νέων και παλαιών μελών της οργάνωσης, στον Πλάτανο του δήμου Κισσαμου, στην ταβερνα «Μουρακι».

Νέος γραμματέας της Δημοτικης Οργανωσης εξελεγει ομόφωνα ο Γιάννης Κουρτακης και μελη της  συντονιστικής επιτροπης  είναι :  Ξυπολιτακης Μανωλης  ,Καπης Στεφανος,Δημητρης Κοκκινακης, Γιαννης Μπατζακης ,  Χρήστος Αννουσακης,Τουλουπακης Θεοδωρος.

Κατά την διαρκεια της διαδικασιας η γραμματέας της Νομαρχιακης Επιτροπης  ΠΑΣΟΚ Χανιων Χρυσα Xαριτακη μιλησε  για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και για ζητήματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ. « Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την προσπάθεια αναγέννησης της Κεντροαριστεράς.  Το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς είναι πάνω από πρόσωπα και φιλοδοξίες. Η επιτυχία του συνδέεται άμεσα με την πορεία της χώρας.»

Στελέχη της τοπικης αυτοδιοικησης παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο δημος Κισσαμου και τέθηκαν οι προτεραιότητες για τη διεκδίκηση λύσεων σε θέματα με τα οποία η τοπική κοινωνία έρχεται αντιμέτωπη και βιώνει , εξαιτίας τους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook