Στην τύχη απέδωσαν τόσο ο Γιάννης Κατσούλης όσο και ο Γιώργος Πετράκης το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ΙΝΚΑ-Ερμής Ζωνιανών στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο γήπεδο Μουρνιών:

Γιάννης Κατσούλης (ΙΝΚΑ): «Θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο (Πετράκη) για τα καλά του λόγια. Για εμάς είναι το αυτονόητο η καλή φιλοξενία. Σίγουρα αγωνιστικά ήμασταν πάρα πολύ φιλόξενοι γιατί στο 93΄δεχτήκαμε ένα γκολ , είπε ο Γιώργος από τύχη, αλλά θα έλεγα εγώ από διπλή τύχη γιατί την πάσα στον επιθετικό την έβγαλε ο διαιτητής. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι πολύ κλειστό, δύο ομάδες που δεν είχαν δεχτεί γκολ. Στο μυαλό μου πριν το παιχνίδι σκεφτόμουνα ότι όποια ομάδα προηγηθεί σίγουρα θα έχει το πάνω χέρι  αλλά δεν περίμενα αυτό το σενάριο στο 93′. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει μέχρι τώρα χωρίς να παίζει το κυρίαρχο παιχνίδι. Ξέραμε ότι μπορούσαν να μας απειλήσουν από όχι οργανωμένο παιχνίδι από πίσω αλλά από μεγάλες πάσες από τα στόπερ, από αράουτ που έχουν την ικανότητα αυτή, από πίεση στον πρώτο χώρο. Σε όλα αυτά ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι ενώ κερδίσαμε πάρα πολλές στατικές φάσεις και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Το κυνηγήσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι δεν έχει γίνει καμία μεγάλη φάση μέχρι το 93′. Σίγουρα μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα γιατί ήρθε και στο τέλος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Και από την ήττα μπορούμε να κερδίσουμε .Εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σε μία δύσκολη έδρα που είναι αυτή του Εθνικού.»

Γιώργος Πετράκης (Ερμής Ζωνιανών): «Κατ’ αρχάς να ξεκινήσω από τα εξωαγωνιστικά και να ευχαριστήσω το ΙΝΚΑ για τη φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του ΙΝΚΑ και στο φίλο μου τον κο Γιάννη (Κατσούλη). Νομίζω ότι το ΙΝΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, μία ομάδα αρκετά δουλεμένη η οποία μας έβαλε διάφορους προβληματισμούς και γι αυτό το λόγο μπαίνοντας και στα αγωνιστικά, η νίκη μας είναι πολύ σπουδαία. Από εκεί και πέρα όσο αφορά καθαρά το παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν ένα ματς σχετικά κλειστό. Δεν είδαμε τις κλασσικές ευκαιρίες, προϋποθέσεις είχαν και οι δύο ομάδες για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να κάνουν κάποια ευκαιρία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά το 70′ θα πω, από διάφορες στημένες μπάλες αλλά και από το γεγονός ότι ήμασταν πιο φρέσκοι, ήμασταν πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, χωρίς πάλι να κάνουμε την κλασσική ευκαιρία και ευτυχήσαμε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και βάλαμε το γκολ. Αυτό σίγουρα είχε μία δόση τύχης αλλά από εκεί και πέρα για εμάς σίγουρα είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Καλή συνέχεια και πάλι στο ΙΝΚΑ και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook