Το ζευγάρι ανακάλυψε τυχαία την συγγένεια μέσα από ένα οικογενειακό άλμπουμ

Η νύφη μια 24χρονη εξωτική χορεύτρια είπε πως την κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση όταν ανακάλυψε ότι ο 68χρονος εκατομμυριούχος σύζυγός της ήταν ο παππούς της. Την τρομερή ανακάλυψη έκανε ξεφυλλίζοντας το οικογενειακό άλμπουμ.

Ο 68χρονος εκατομμυριούχος από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έπαθε και εκείνος σοκ όταν ενημερώθηκε ότι κατά λάθος παντρεύτηκε την βιολογική του εγγονή. Ο ηλικιωμένος άνδρας και η 24χρονη νύφη έζησαν τον έρωτά τους για τρεις μήνες μέχρι να ανακαλύψουν το τρομερό μυστικό. 

Το άλμπουμ περιελάμβανε φωτογραφίες του 68χρονου από τον πρώτο του γάμο με τα παιδιά του, ανάμεσά τους και ο πατέρας της κοπέλας. «Όταν στο άλμπουμ είδα τον πατέρα μου ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, με κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση», δήλωσε η 24χρονη στη Florida Sun Post.

Ο άνδρας του οποίου ο δεύτερος γάμος έληξε άδοξα και με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες το 2009 κέρδισε εκατομμύρια δολάρια στο λότο δύο χρόνια αργότερα. Η κοπέλα η οποία είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της όταν έμεινε έγκυος δούλευε σαν χορεύτρια. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών.

«Ένιωσα περίεργα όταν είδα τις φωτογραφίες της», είπε ο άνδρας και συνέχισε: «Ήταν σαν μια αίσθηση déjà vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία». Το ζευγάρι το οποίο κράτησε την ανωνυμία του είπε, ωστόσο, ότι δεν σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο. «Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει θα ζούμε μαζί και ευτυχισμένοι. Το ότι είμαστε συγγενείς δεν αλλάζει κάτι».

πηγή: independent

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook