Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καλεί όλους τους συνάδελφους στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 9/10/16 στις 11:00 στο ΕΚΗ.

Στη σχετική αναkoίνωση αναφέρεται:

“Συνάδελφοι, η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική συνεχίζεται από την κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ. Το επόμενο διάστημα ενόψει της “αξιολόγησης” ετοιμάζονται νέα αντεργατικά μέτρα όπως οι  ομαδικές απολύσεις, συνδικαλιστικός νόμος κ.α.

Συνάδελφοι, η απογοήτευση από την ψεύτικη ελπίδα που υποσχόταν ο Σύριζα για να γίνει κυβέρνηση και να κάνει τη “βρώμικη” δουλειά για τους μεγαλοεργοδότες, πρέπει να γίνει αγανάκτηση, αγώνας, διεκδίκηση, με στόχο αυτούς που καθημερινά μας εκμεταλλεύονται για να πλουτίζουν. Τους καπιταλιστές και το σύστημά τους, που δημιουργούν στρατιές προσφύγων, μεταναστών, ανέργων, απλήρωτων, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους!

Συνάδελφοι, η ζωή μας δεν μπορεί να βρίσκεται μια στη δουλειά, μια στην ανεργία, χωρίς δικαιώματα χωρίς να καλύπτονται οι βασικές μας ανάγκες!

 Απομονώνουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες!

Χωρίς καθυστέρηση, στη Γενική Συνέλευση να συζητήσουμε, να οργανώσουμε και να σχεδιάσουμε τον αγώνα μας, για ανάκτηση των απωλειών σαν βάση διεκδίκησης της πλήρης ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων!

•  Κατάργηση όλων των αντεργατικών- αντιλαϊκών νόμων!

•  Επαναφορά των ΣΣΕ στα επίπεδα του 2009! 

•  Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ! 

•  Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας!

Συμμετέχουμε όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11.00πμ στο Εργατικό Κέντρο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook