Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ογκνιέν Γκνιάτιτς… κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν κατά γενική ομολογία ο παίκτης που ξεχώρισε για τον Πλατανιά στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Βόσνιος μέσος, που αγωνίζεται με σερβικό διαβατήριο, ψηφίστηκε “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” και παρέλαβε το βραβείο του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες μας. Στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι μας έλειψε η τελική πάσα, στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μία πλευρά στην άλλη. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για το βαθμό, σίγουρα θα ήμασταν πιο πολύ αν είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο. Καλύτερα ο ένας βαθμός από το να χάναμε το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Ακόμα δεν έχουμε χάσει και παραμένουμε αήττητοι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου παίζουμε στην Τρίπολη. Εχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε και θα δούμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί».

Για την εκτίμησή του για τη συνέχεια του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: «Κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά τον Αστέρα Τρίπολης θα δούμε… Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε μια καλή κατάσταση. Βήμα βήμα και βλέπουμε».

Για τον τίτλο του MVP στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι MVP. Μοχθήσαμε όλοι σε αυτό το παιχνίδι και παίξαμε καλά και νομίζω ότι αυτός ο τίτλος δεν αξίζει μονάχα σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook