Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, διοργανώνουν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το 5ο Περιφερειακό Συνέδριο της Καρδιολογικής Εταιρείας το χρονικό διάστημα 7-8 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο HERMES (αίθουσα Hermina ).

Η συγκεκριμένη επιστημονική συνάντηση έχει ως κύριο στόχο τη διαρκή επιμόρφωση όλων των ιατρικών ειδικοτήτων που σχετίζονται με την Καρδιοαγγειακή Ιατρική (Καρδιολόγοι, Παθολόγοι, Γενικοί Ιατροί, Αγγειολόγοι, Νεφρολόγοι, ακόμη και Αγροτικοί Ιατροί).

Δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 (αίθουσα Hermina)

Ώρα : 13:00-17:00 μ.μ

Πέραν του επιστημονικού μέρους του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία -με βασικό μέλημα τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας και την ενημέρωση των πολιτών για τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα- οργανώνει κατά τις παραπάνω ώρες,  δωρεάν «Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης» για επαγγελματίες υγείας, δημοτικούς Υπαλλήλους, μέλη Σωμάτων Ασφαλείας, φορείς και συλλόγους και κάθε πολίτη.

*Η εκπαίδευση θα γίνει από ιατρούς-πιστοποιημένους εκπαιδευτές με χρήση προπλασμάτων και πραγματικών αυτόματων Απινιδωτών, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί : «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης».

Ώρα : 17.00-19.00 μ.μ

Αίθουσα (Hermina)

Tην ίδια ημέρα (Παρασκευή 7 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιηθούν για τους  πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου σύντομες και εύληπτες  ομιλίες από καταξιωμένους επιστήμονες για την πρόληψη και θεραπεία των κυριότερων καρδιαγγειακών παθήσεων :  ( Οξύ  Έμφραγμα του Μυοκαρδίου,  Υπέρταση,  Μεταβολικό Σύνδρομο, Κάπνισμα κ.ά.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook