Με την… προσμονή να είναι μεγάλη για την έναρξη του πρωταθλήματος, που δεν θα γίνει ούτε αυτό το σαββατοκύριακο, ο Κισσαμικός συνεχίζει την προετοιμασία του.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μάριο Μαρτίνεθ, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Τη Δευτέρα πρόβλημα τραυματισμού παρουσιάστηκε στον Θωμά Βλάχο, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί την Τρίτη, που το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Με λιγότερα προβλήματα και με μεγάλη… προσμονή για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, λόγω της παράτασης αναστολής του πρωταθλήματος Football League.

Ο Μάριο Μαρτίνεθ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ η κατάσταση του Θωμά Βλάχου, που τραυματίστηκε στο δίτερμα της Δευτέρας, θα εκτιμηθεί την Τρίτη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση και με διπλή την Τετάρτη (05/10).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook