Επιδεικνύοντας μια άνευ προηγουμένου ολιγωρία και κωλυσιεργία, η διοίκηση του ΕΑΚ, έφτασε στο παρά πέντε για να κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει καιρό πριν, να εξασφαλίσει δηλαδή και να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας του σκοπευτηρίου.

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι να απειλείται πλέον το σκοπευτήριο Χανίων με κλείσιμο στο τελος της εβδομάδας και άδειασμα των εγκαταστάσεων από τον εξοπλισμό, αν μέχρι τότε δεν έχει ανανεώσει την άδειά του.

Χρειάστηκε να αποσταλεί χαρτί από την αστυνομία για να τους υπενθυμίσει την υποχρέωσή τους να κινήσουν εν ευθέτω χρόνω τη διαδικασία και να προσκομίσουν τα απαιτούμενα έγγραφα για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας.

Έτσι φτάσαμε, τελευταία στιγμή, 4 μέρες πριν τη λήξη της άδειας, να πρέπει η διοίκηση να φέρει εις πέρας μια δική της υποχρέωση για την οποία θα έπρεπε η ίδια να έχει προνοήσει πολύ νωρίτερα, αποφεύγοντας νοοτροπίες αμέλειας και πρακτικές καθυστέρησης που απειλούν τη λειτουργία του σκοπευτηρίου και προκαλούν αναστάτωση σε όλο αυτό τον κόσμο που ασχολείται στα Χανιά με το άθλημα αυτό.