\”Δεν είναι δυνατόν να αναιρούνται τα όσα είχαμε συζητήσει προσωπικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αεροδρόμιο του Μάλεμε\” δηλώνει ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις του  Flashnews.gr  για το τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο δήμαρχος Πλατανιά σημειώνει επίσης ότι από την πρώτη στιγμή έστειλε  ένα εξαιρετικά επείγον έγγραφο προς τον υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με την υπεύθυνη του γραφείου του υπουργού, όπου γίνεται  γνωστό και γραπτά αλλά και προφορικά ότι ο δήμος Πλατανιά δεν μπορεί να δεχθεί τετελεσμένα γεγονότα αυτού του τύπου, πόσο μάλλον όταν είχε ξεκινήσει μια διαδικασία επικοινωνίας αυτής της μορφής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του, το  Μετοχικό Ταμείο της Αεροπορίας, έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιουλίου δημόσιο επαναληπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό \” για την εκμίσθωση προς καλλιέργεια εκατόν ογδόντα τεσσάρων (184) στρεμμάτων από τους ελεύθερους χώρους του α/δ Μάλεμε, για χρονικό διάστημα από 01.09.2011 μέχρι 31.08.2015, που θα μπορεί να παραταθεί για ένα ακόμη χρόνο μετά από αίτηση του μισθωτή και έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου ΜΤΑ.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook