Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή την συμπλήρωση 42 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας:

«Σαν σήμερα, το 1974 ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη ΝΔ! Σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου, στη διακυβέρνηση της χώρας και στην υπηρέτηση του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος!

Σήμερα γιορτάζουμε τα 42 χρόνια της παράταξης που αποκατέστησε τη Δημοκρατία, θέσπισε το ισχύον δημοκρατικό Σύνταγμα της χώρας, χάραξε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και την ένταξη της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, υπερασπίζεται τα εθνικά δίκαια και την εθνική ενότητα και διαχειρίζεται τη δημόσια εξουσία με υπευθυνότητα, συνέπεια, μετριοπάθεια και αξιοκρατία.

  Σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για την πολύπλευρη κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας και τη δεινή θέση που μας έχει φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σήμερα είναι ημέρα αισιοδοξίας, γιατί η ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Κ. Μητσοτάκη προτείνει τη «Συμφωνία Αλήθειας» με τους πολίτες για την έξοδο από την κρίση, την αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και της οικονομίας.

Ο Ελληνικός λαός, ο λαός της Κρήτης, ο λαός του Ηρακλείου γνωρίζουν πλέον ότι η ΝΔ είναι η παράταξη του σήμερα και του αύριο, η παράταξη που θα οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή νερά και θα διασφαλίσει την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την αλληλεγγύη, τη δημιουργία, τα εθνικά συμφέροντα και το μέλλον μας!».