“Η Ιστορία τιμωρεί,και στέκεται αμείλικτη ακόμα και στην νεανική επιπολαιότητα.”Υποστηρίζουν πολλοί ειδικοί και μη.

Κάποιοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν οι αριστεροί να ψεκάζουν και να λούζουν τους συνταξιούχους με χημικά! 

Εγώ πάλι όχι.Αντί να χάσω χρόνο για την στάση του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, στα ” τιμημένα γηρατεία “,σας θυμίζω ότι λίγα χρόνια πριν οι τότε ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούσαν τέτοιες και χειρότερες εικόνες στην Αθήνα με αφορμή την επίσκεψη του Κλίντον.

Τα επεισόδια είχαν και την υπογραφή Τσίπρα και Σοφιανού (ΚΝΕ).

Πειράζει που σήμερα και αφού τοτε κατέστρεψαν τις ιδιωτικές περιουσίες του κόσμου,φιλάνε κατουρημένες ποδιές όλων αυτών που τότε αποδοκίμαζαν ;

Σήμερα 4/10/16 έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια άλλη ιστορία με φόντο τρομοκράτες. 

Ο γιος του προέδρου της Βουλής Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, ομολογεί την περιπέτεια του σε αντιεξουσιαστική σελίδα όπου σύμφωνα με την μαρτυρία του ο ίδιος θεωρείται μέλος σε επαναστατικές ομάδες και είναι εκπαιδευμένος σε όπλα και εκρηκτικά.

Ο ίδιος αντιμετώπισε πρόβλημα όταν πρόσφατα προσπάθησε να ταξιδέψει στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο,αφού συνελήφθη,οι αρχές του Μεξικού,του γνωστοποίησαν ότι γνωρίζουν την ποινή κάθειρξης που του είχε επιβληθεί στο παρελθόν –το 2007- για «απαλλοτρίωση» τράπεζας. 

Όταν τελείωσε η ανάκριση, του ανέφεραν ότι για το μεξικανικό κράτος θεωρείται τρομοκράτης και τον επιβίβασαν στο αεροπλάνο του γυρισμού.Ο ίδιος μάλιστα στι κείμενο του παραδέχεται : ” Όταν επέστρεψα στην Αθήνα ενημερώθηκα ότι οι Μεξικανικές αρχές δημιούργησαν πρόβλημα στην οικογένεια του φίλου μου που θα με φιλοξενούσε.

Τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα τους επιτραπεί ξανά να φιλοξενήσουν επισκέπτες από άλλη χώρα….”

Μόνο που και στις δυο αυτές ξεχωριστές και με μεγάλη χρονική απόσταση περιπτώσεις,δεν μιλάμε για επιπολαιότητα,αλλά για προσχεδιασμένες δράσεις στην μεν πρώτη περίπτωση βιας και τρομοκρατίας στην δε δεύτερη για ύποπτη για τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook