Μακροσκελής είναι η λίστα παικτών που έχει στα χέρια της η επιτροπή στήριξης της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά και εξετάζει μετά από εισήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη. Αυτή εμπεριέχει ποδοσφαιριστές τόσο εντός όσο και εκτός Κρήτης.

Το Flashnews.gr κατάφερε να… αλιεύσει μερικά ονόματα που φαίνεται να απασχολούν την χανιώτικη ομάδα και να σας τα παρουσιάσει.

Καταρχήν από την Κρήτη τα όνοματα που προεξέχουν είναι του Αλέξανδρου Περογαμβράκη (φώτο κεντρική) και του Κώστα Κοκκινάκη, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του ΑΟΧ, αφού έχει συνυπάρξει μαζί τους στον ΟΦΗ αλλά και στον Αστέρα Ρεθύμνου με τον τελευταίο. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν παραχωρηθεί την σεζόν που πέρασε δανεικοί σε Ασίτες και Επισκοπή αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα ακόμα ένα όνομα που δείχνει να απασχολεί είναι του Βαγγέλη Κασσέλα της Π.Ε. Ρεθύμνου για τον οποίο επίσης έχει προσωπική άποψη ο Πετράκης μιας και τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Αστέρα Ρεθύμνου. Παράλληλα φήμες θέλουν νεαρό αμυντικό που είχε δώσει τα χέρια με ομάδα Περιφερειακού να «χαλάει» την συμφωνία για χάρη του Α.Ο. Χανιά.

Εκτός Κρήτης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του Γιώργου Σύρου δείχνει να απασχολεί ακόμα τον ΑΟΧ, παρότι το θέμα είχε «κολλήσει» λόγω της νέας διοικητικής εποχής. Ο 35χρονος αμυντικός με άκρως επιτυχημένη παρουσία στην Α.Ε. Χανίων κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στα Χανιά την περίοδο που ηγούταν των ενεργειών ο Παντελής Ευθυμάκης και φερόταν να είχε έρθει σε συμφωνία αλλά οι εξελίξεις «απενεργοποίησαν» κάπως το θέμα.

Μία ακόμα περίπτωση που αφορά ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο τεχνικός ηγέτης των «μπλε» είναι αυτή του Σταμάτη Καλαμιώτη που ανήκει στην ΑΕΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε για προπονητή του τον Πετράκη στη Νέα Ιωνία.

Πέρα από τους παίκτες αυτούς υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι και έχουν προταθεί ενώ αναμένεται να αποκτηθούν σύνμφωνα με πληροφορίες και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές από ομάδες των Χανίων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook