Δεν άφηναν μοτοσυκλέτα για μοτοσυκλέτα "συμμορία" νεαρών αλλοδαπών από τους οποίους οι δύο ήταν ανήλικοι, οι οποίοι είχαν επιδοθεί στην κλοπή δικύκλων στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα οι Αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τρείς  Ρουμάνους 15 και 16 και 19 ετών αντίστοιχα , και δύο Βούλγαρους 19 και 36 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Α.Δ. Ηρακλείου προχθές το βράδυ συνελήφθησαν στο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αρκαλοχωρίου, οι δύο ανήλικοι,  που προσπαθούσαν να πουλήσουν δύο  κλεμμένες δίκυκλες μοτ/τες.

Οι ανήλικοι κατά την προανάκριση ομολόγησαν ότι τις μοτοσυκλέτες τις προμήθευε σε αυτούς , ο 19χρονος Βούλγαρος , ενώ αποκάλυψαν ότι είχαν πουλήσει άλλη μια μοτοσυκλέτα στον 19χρονο Ρουμάνο.

Στην συνέχεια και κατόπιν τηλεφωνήματος  του 16χρονου στον 19χρονο Υπήκοο Βουλγαρίας, ο τελευταίος προσήλθε σε προκαθορισμένο σημείο στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να λάβει το χρηματικό ποσό από τις αγοροπωλησίες των ανωτέρω δίκυκλων μοτ/των, αλλά και να παραδώσει στον 16χρονο άλλη κλεμμένη δίκυκλη μοτ/τα με σκοπό την πώλησή της. Ο 19χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του δίκυκλη μοτ/τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας, η οποία είχε κλαπεί την 15-16/07/2011 από τη Λ. Χερσονήσου σύμφωνα με καταγγελία παθόντα στο Αστυνομικού Τμήμα Χερσονήσου.

 Ο 16χρονος και ο 15χρονος ομολόγησαν επίσης ότι στις  23-07-2011 ο 19χρονοςΒούλγαρος , τους παρέδωσε προς πώληση άλλη  μοτ/τα την οποία πούλησαν σε ομοεθνή τους στο Χουμέρι Δήμου Μίνωα Πεδιάδος αντί των σαράντα (40) ευρώ. Αστυνομικοί του Αστυνομικού   Τμήματος Αρκαλοχωρίου μετέβησαν χθες 26/07/2011 και ώρα 11:30΄ κατόπιν υποδείξεως του 16χρονου έξωθεν της οικία του 36χρονου όπου και βρήκαν στην κατοχή του την εν λόγω δίκυκλη μοτ/τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας, ενώ ο αριθμός κινητήρα είχε αποξιστεί. Ιδιοκτήτης της  μοτ/τας δεν έχει βρεθεί ακόμα  και αναζητείται.

Επίσης συνελήφθησαν και οι μητέρες των τριών Ρουμάνων κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας σνηλίκου.