Τελευταία ενημέρωση 21.11

Φρένο στα σχέδια τους να διοχετεύσουν στην πιάτσα των ναρκωτικών μεγάλη ποσότητα ηρωίνης έβαλε η αστυνομία Ηρακλείου σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr νωρίτερα, αστυνομικοί στο Ηράκλειο αξιοποιώντας πληροφορίες και κατόπιν οργανωμένης έρευνας προχώρησαν στην σύλληψη 3 ατόμων καθώς βρέθηκε στην κατοχή τους 150 γραμμάρια ηρωίνης. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 34 και 38 ετών ενω στο... κόλπο ήταν και μια γυναίκα 32 χρονών.

Η ποσότητα βρισκόταν σε δέμα που είχε σταλεί με εντολή του 38χρονου ο οποίος είναι κρατούμενος σε φυλακή.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκαν ο 34χρονος και η 32χρονη κατά το χρόνο που είχαν παραλάβει  δέμα.

Ακολούθησε έλεγχος στον 34χρονο και στην 32χρονη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 

•    Δέμα, το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του, συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 150 γραμμαρίων,
•    το χρηματικό πόσο των 250€ και
•    δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

φωτο από την επιχείρηση

Από διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος και η 32χρονη  παρέλαβαν το δέμα κατ’ εντολή 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και στη συνέχεια θα το παρέδιδαν σε 38χρονο ημεδαπό. 

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 38χρονος και ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    2 κινητά τηλέφωνα,
•    2 αποδείξεις τραπεζικής συναλλαγής και
•    το χρηματικό πόσο των 400€, προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.