Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρεις της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 21ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί για 4η φορά στα Χανιά υπό την Αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

 
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, καταξιωμένο εδώ και 26 χρόνια στο Ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον,  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων  και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
 
Επισημαίνεται δε ότι έχει υλοποιηθεί Πανελλαδικά σε 25 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κέρκυρα κ.α.) και  έχουν αποφοιτήσει  πάνω από 4000 στελέχη  που ήδη έχουν    επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
 
Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
 
Το Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις Κρητικές Επιχειρήσεις δεδομένου ότι πάνω από 80 εταιρίες έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν στελέχη τους στις σειρές Κρήτης του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 
Έναρξη της 21ηςΣειράς στα Χανιά: 21 Οκτωβρίου 2016.
 
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο 2018 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00  ( Διακοπές:  Xριστούγεννα – Πάσχα – Καλοκαίρι ).
 
Προθεσμία για αιτήσεις εγγραφής έως την 14 Οκτωβρίου 2016.
 
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Στην ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης στον  κ. Γ. Σαρρή ή στην κ. πανακάκη Μαρία.  Τηλ: (2810) 25 88 69 FAX:(2810) 25 84 13, [email protected] Web Site: www.eede.gr   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook